uk           hrv 

 POČETNA  O NAMA  CERTIFIKATI  PODRŠKA  KONTAKTI  NOVOSTI

Pigmenti Aditivi Oprema Automatika
 
 

Rujan 2018.

Transport beton Lubina

Automatizirana je još jedna u nizu mobilnih betonara. Betonara je instalirana na gradilištu vjetroelektrana u blizini Knina.

Lubina

 

 

Srpanj 2018.

Almy Zenica

Na betonari "Elkon" smještenoj u mjestu Hadžići promijenjen je softver za upravljanje betonarom. Kupac tako želi imati sigurnost u servisiranju i tehničkoj podršci koju mu mogu omogućiti naši inženjeri.

Elkon_Hadzici

 

 
 

Srpanj 2018.

Stanišljević promet Banja Luka

Automatičari Pinky-s-a promijenili su sustav upravljanja i softver za upravljanje. Također instaliran je i dispečerski softver, uvid u analize i recepture te promjene u recepturama omogućene su laboratoriju direktno s njihovog računala.

Stanisljevic_promet

 

 
 

Lipanj 2018.
Certifikacijom proizvoda do tržišta

Poduzeće PINKY-S d.o.o. za zastupanje inozemnih tvrtki, uvoz-izvoz i ugostiteljstvo je poduzeće s dugogodišnjom tradicijom, osnovano 1993. g. Posluje u industriji betona te industriji boja i lakova, za koje nudi široku paletu proizvoda i usluga vlastite inovativne proizvodnje. Nakon uspješne prijave projekta „Certificiranjem novih proizvoda poduzeća Pinky-S d.o.o. do povećanja konkurentnosti poduzeća“, čije je trajanje bilo predviđeno od 12. srpnja 2017. do 12. srpnja 2018. godine., sa zadovoljstvom možemo objaviti da je provedba projekta pri završetku te da samo uspješno certificirali 8 novorazvijenih dodataka za betonsku industriju.

Certifikacija

Komercijalni nazivi certificiranih proizvoda za beton su:

Superplastifikatori:

RHEOGLIDE F45

RHEOGLIDE F75

RHEOGLIDE L10

RHEOGLIDE L30

RHEOGLIDE L60

Plastifikator:

PLASTOGLIDE W63

Airanti:

AIRGLIDE A11

WETOPHOBE W2

Certifikacija

Cilj certificiranja novorazvijenih dodataka za beton je povećanje konkurentnosti na domaćem i inozemnim tržištima putem proširenja proizvodnog asortimana, te povećanje prihoda od prodaje 11,46% i povećanje prihoda od izvoza za 6,13%. Ukupna vrijednost projekta iznosi 119.584,66 HRK, dok iznos dobivenih bespovratnih sredstva iznosi 92.331,00 HRK. U pripremi i provedbi projektnih aktivnosti sudjelovali su vanjski stručnjaci iz REDEA-e koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provođenju projekata, provođenju postupka javne nabave, kao i savjetovanju poduzetnika.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na sljedeće kontakte:

Spomenka Koprivec, pinky-s@pinky-s.com, 040 360 700

Kristina Pevec, kristina.pevec@redea.hr, 040 600 074

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

https://strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija

Certifikacija

 

 
 

Veljača 2018.

Certifikacijom proizvoda do tržišta

Poduzeće PINKY-S d.o.o. za zastupanje inozemnih tvrtki, uvoz-izvoz i ugostiteljstvo je poduzeće s dugogodišnjom tradicijom, osnovano 1993. g. Posluje u industriji betona te industriji boja i lakova, za koje nudi široku paletu proizvoda i usluga vlastite inovativne proizvodnje. Ideja proizvodnje aditiva javila se još prije desetak godina kada smo opremili vlastiti laboratorij za razvoj i krenuli s proizvodnjom aditva za betonsku galenteriju. U želji da upotpuni ponudu vlastitih proizvoda za betonsku industriju, stručni tim naših kemiskih inžinjera 2017. godine završio je i razvoj aditiva za transportne betone.

Certifikacija

Novo razvijene proizvode prije stavljanja na tržište potrebno je certificirati i uskladiti s normama te dokazati kvalitetu, sigurnost i pouzdanost proizvoda. U tu svrhu poduzeće se prijavilo na natječaj „Certifikacijom proizvoda do tržišta“. Nakon uspješne prijave projekta „Certificiranjem novih proizvoda poduzeća Pinky-S d.o.o. do povećanja konkurentnosti poduzeća“, poduzeće provodi projekt u razdoblju od 12. srpnja 2017. do 12. srpnja 2018. godine. Provedbom projekta certificirat će se osam vlastito razvijenih proizvoda - novih vrsta aditiva za transportni beton i beton za proizvodnju betonskih elemenata, eliminirajući problem nepostojanja certifikata i nemogućnost plasiranja novih proizvoda na tržište.

Certifikacija

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti na domaćem i inozemnim tržištima putem proširenja proizvodnog asortimana što će rezultirati uvođenjem osam novih certifikata za vlastite proizvode, povećanjem prihoda od prodaje za 11,46 % i povećanjem prihoda od izvoza za 6,13 %. Ukupna vrijednost projekta iznosi 119.584,66 HRK, dok iznos dobivenih bespovratnih sredstva iznosi 92.331,00 HRK. U pripremi i provedbi projektnih aktivnosti sudjeluju vanjski stručnjaci iz REDEA-e koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provođenju projekata, provođenju postupka javne nabave, kao i savjetovanju poduzetnika.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na sljedeće kontakte:

Spomenka Koprivec, pinky-s@pinky-s.com, 040 360 700

Kristina Pevec, kristina.pevec@redea.hr, 040 600 074

www.strukturnifondovi.hr

http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

Certifikacija

Certifikacija

 

 
 

Veljača 2018.

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da provodimo projekte sufinacirane od strane Europske unije.
Projekti „Povećanje konkurentnosti poduzeća Pinky-S d.o.o. uvođenjem modernizirane opreme u proizvodni proces“ i „Certifikacijom proizvoda do tržišta“.
Više o samim projektima možete pročitati ovdje.

Certifikacija

 

 
 

Siječanj 2018.

Tvrtki Bossin d.o.o. iz Mostara, našem dugogodišnjem partneru napravili smo promjene na već postojećem postrojenju automatskog upravljanja betonarom. Ugradnjom Siemensove opreme za kontrolu procesa i senzora vlage Hydronix omogućili smo ujednačenu proizvodnju betonske galenterije (opločnika, rubnjaka itd...)

Bossin

Bossin

 

 
 

Siječanj 2018.

Tvrtki Mucić & Co d.o.o. iz Ljubuškog, 3 godine nakon automatizacje prve betonare, automatizirali smo i drugu Euromecc betonaru kapacteta 2.25m3 koja se koristi u proizvodnji betonskih proizvoda.

Mucic

 

 
 

Prosinac 2017.

Tvrtki Quadro d.o.o. Križovec automatizana je linija za specijalnu obradu betona. Cijeli projekat je trajao nekoliko mjeseci jer je bio kompleksan. Dovoljno je spomenuti da je u liniju ugrađeno 37 frekvencijskih pretvarača što puno govori o samoj ozbiljnosti projekta.

Quadro

Quadro

 

 
 

Prosinac 2017.

Za tvrtku Resnik beton d.o.o. Zagreb, automatizirali smo i skreper Teka.

Resnik

 

 
 

Prosinac 2017.

Tvrtki Resnik beton d.o.o. iz Zagreba automatizirali smo betonaru Teka. Opremu potrebnu za realizaciju ovog projekta izradili smo u suradnji s tvrtkom SIEMENS.

Resnik

 

 
 

Studeni 2017.

Tvrtki Adria beton d.o.o. Kastav ugradili smo automastko upravljanje betonarom sa svom opremom koja je bila potrebna za realizaciju ovog projekta. Pošto je rok realizacije projekta bio jako kratak, naši automatičari su odradili izvrstan posao i postavili sve u zadano vrijeme.

Unija beton

 

 
 

Listopad 2017.


Tvrtka Pinky-s svima je poznata po svojoj dugogodišnjoj tradiciji u betonskoj industriji. Na tržištu se nalazimo već 25 godina i u cilju maksimalnog zadovoljavanja potreba naših kupaca odlučili smo upotpuniti naš proizvodni asortiman. Nakon više godišnjeg istraživanja naš stručni tim kemičara stvorio je proizvode upravo za vaše potrebe. U našem asortimanu nalazi se osam novo certificiranih aditiva za transporti beton i predgotovljene betonske elemente. Svaki proizvod smo mjesecima testirali u našem laboratoriju u cilju da se dovedu do savršenstva i da se zadovolje potrebe kupaca u betonskoj industriji.
Ovo su neki od naših certificiranih proizvoda:
RHEOGLIDE L, RHEOGLIDE L 30, RHEOGLIDE L60, PLASTOGLIDE W63, AIRGLIDE A11, FASTGLIDE B18
Više o samim proizvodima možete pročitati na linku aditivi.

Certifikat

 

 
 

Listopad 2017.

Za tvrtku Transport beton Lubina d.o.o. izradili smo automatiku na betonari koja se nalazi na otoku Braču. Za tu lokaciju također smo izradili kompletni energetski i upravljački ormar.

Betaplast

 

 
 

Rujan 2017.

Po prvi puta za tvrtku Kamenolom Bojnak d.o.o. s otoka Cresa izradili smo automatsko upravljanje betonarom zajedno sa svom opremom i montažom. Nakon završetka automatizacije naši automatičari podučili su djelatnike za rad na betonari. Sukladno dogovoru tvrtka je dobila i podršku od strane naših automatičara.

Kamenolom Bojnak

 

 
 

Rujan 2017.

Nakon automatizacije prve betonare 2014 g. za tvrku Unija beton d.o.o. iz Zagreba, ove godine automatizirali smo još jedan pogon za trasportni beton na poziciji Žitnjak, što puno govori o kvaliteti i jednostavnosti Pinky-s programa u proizvodnom procesu svake betonare.

Betaplast

 

 
 

Rujan 2017.

Također smo za tvrtku Betaplast d.o.o. izdradili i automatizaciju betonare za izradu briketa. Automatizacijom i tog dijela prozivodnog procesa u tvrtki Betaplast obuhvatili smo cijeli proces proizvodnje betona i betonskih proizvoda.

Betaplast

 

 
 

Kolovoz 2017.

Za tvrtku Betaplast d.o.o. Totovec izradili smo automatsko upravljanje betonarom za transportne betone. Ugađen je i vlagomjer koji omogućuje potpunu automatsku proizvodnju.

Betaplast

 

 
 

Svibanj 2017.

Tvrtki Transport beton Lubina d.o.o. Knin napravljena je automatika za još jedna u nizu mobilnih betona kapaciteta mješalice 1,5m2.

Transport beton Lubina

 

 
 

Svibanj 2017.

Nakon izrade automatike na betonarama koje se koriste na betonskoj galenteriji izradili smo i automatiku na betonari Liebherr mobile mix od 2,25m3 za kupca Eko gradnja d.o.o. Zrenjanin. Betonara se koristi za izradu vjetro parka u okolici Beograda.

Eko gradnja

 

 
 

Svibanj 2017.

Za tvrtku Hidroelktra niskogradnja d.d. Zagreb automatizirali smo betonaru na poziciji Vrbovec.

 
 

Travanj 2017.

Za tvrtku Inžirnjering 1 d.o.o. iz Jelaha u Bosni i Hercegovini odradili smo posao automatizacije betonare. Pokazala se potreba za poboljšanjem postojećeg softvera u betonari, te smo im automatizirali betonaru za proizvodnju trasnportnog betona i betona za proizvodnju betonskih proizvoda kao što su šuplje ploče, nosači konstrukcija itd....

Betaplast

 

 
 

Travanj 2017.

Tvrtka Prajo Beton d.o.o. iz Virovitice ponovno nam je povjerila posao za automatizaciju. Pokazala se potreba za poboljšanjem postojećeg softvera betonare te smo im automatizirali toranjsku betonaru za proizvodnju trasnportnog betona.

Betaplast

 

 
 

Studeni 2016.

Za tvrtku Kukec d.o.o. iz Ivanić Grada automatizirali smo još jednu betonaru za proizvodnju transportnog betona. Betonara se nalazu u Pakracu.

Betaplast

 

 
 

Studeni 2016.

Automatizirali smo još jednu betonaru u nizu tvrtke Nexe Beton koja se nalazi u Našicama. Samim time dokazali smo koliko je naš softver pouzdan i jedostavan za upotrebu, te ga sve više tvrti koristi u svojim betonarama.

Betaplast

 

 
 

Studeni 2016.

Za Tvrtku HP-Invesrting d.o.o. iz Mostara napravili smo automatizaciju stroja za izradu betonskih opločnika. Nakon instalacije softvera na stroju obučili smo djelatnike tvrke za rad na istom.

Betaplast

 

 
 

  Listopad 2016.

Tvrtka Binis d.o.o. iz Banja Luke u Bosni i Hercegovini željela je povećati kvalitetu u proizvodnji betonskih opločnika. Cilj je bio ujednačiti kvalitetu betona potrebnog za izradau završnog sloja opločnika. Iz tog razloga angažirali su nas kao tvrtku koja tehnološki nema nepoznanica u takvoj vrsti proizvodanje betona. Uz pomoć vlagomjera i nove automatike kupac je dobio kompletno automatiziranu proizvodnju završnog sloja prilagođenu naj novijim tehnologijama (color mix).

Betaplast

Betaplast

 

Betaplast

 

 
 

Rujan 2016.

Za tvrtku Transport beton Lubina d.o.o. u Kninu izradili smo kompleni energetski i upravljački ormar na petoj mobilnoj betonari u vlasništvu te tvrke. Kompletna elektro oprema izrađena je u suradnji sa tvrtkom SIEMENS. Također betonara je opremljena dozatorom aditiva iz našeg proizvodnog asortimana.

Betaplast

Betaplast

Betaplast

Betaplast

 

 
 

      Svibanj 2016.

Tvrtki Bossin d.o.o. iz Mostara u Bosni i Hercegovini automatizirali smo dio proizvodnog procesa koji se odnosi na skladištenje i njegovanje betonskih opločnika. Tvrtka je sada u mogućnosti pratiti proizvod u završnoj fazi izrade, te kontrolirati vrijeme potrebnog za sušenje samih proizvoda.

Betaplast

 
 

      Svibanj 2016.

Tvrtki ALMY d.o.o. iz Zenice u Bosni i Hercegovini automatizirali smo proces izrade trasportnog betona u betonari. Nakon automatizacije betonere tvrtka je proširila svoje poslovanja pošto se firma do sad bavila samo građevinskim radovima.

Betaplast

 
 

      Svibanj 2016.
Nakon automatizacije betonare za izradu finog sloja u proizvodnji betonskih opločnika za tvrtku Betaplast automatizirali smo i drugu betonaru za izradu grubog sloja. Samim time tvrtka Betaplast je automatizirala cijeli prozvodni proces betonskih opločnika. U betonaru smo također postavili i dozator aditiva iz našeg proizvodnog procesa.

Betaplast

 
 

      Travanj 2016.

Za tvrtku Ekogradnja d.o.o. iz Zrenjanina, Srbija automatizirali smo cijeli proces izdrade betonskih proizvode. Tvrtka je željela osuvremeniti i sam proces pakiranja gotovih betonskih proizvoda, nakon preinaka na stroju automatizorali smo cijeli kružni tok proizvodnje i pakiranja.

Stroj

pogon

 
 

      Ožujak 2016.

Za našeg postojećeg korisnika tvrtku ABK d.o.o. iz Zapužana kraj Benkovca automatizirali smo dvije betonare za izradu opločnika i gotovih betonskih elemenata. Isto tako smo postavili i nove sonde vlagomjera u obje mješalice. Ranije ove godine smo postavili i Granumin, dozator granula iz našeg proizvodnog procesa.

Program

 
 

      Veljača 2016.

Za tvrtku Kostić d.o.o. iz Čačka automatizirali smo betonaru za izradu opločnika i gotovih betonskih proizvoda. Nakon automatizacije postavili smo i nove sonde za mjerenje vlage u obje mješalice, te dozator granula Granumin iz našeg proizvodnog procesa.

Granumin

 
 

      Prosinac 2015.

Prva betonara u nas koja je potpuno automatizirana i nalazi se na brodu. Betonara ima kapacitet 0.375 m3, maksimalni kapacitet agregata na brodu je 80 m3, instalirana je sonda za mjerenje vlage agregata. Tvrtka Brodosplit d.o.o. je izradila brod za tvrtku Plovput d.o.o. i u suradnji sa tvrtkom Stav iz Zagreba napravili su betonaru na brodu. Brod betonara je predviđena za izradu betona na nedostupnim mjestima na moru i prijevoz čiste vode na otoke.

Plovput

 
 

      Prosinac 2015.

Automatizacija betonare za tvrtku MIP Mostar d.o.o. iz Mostara u Bosni i Hercegovini je završena. Betonara ima kapacitet 1.5 m3.

Mostar

 
 

      Prosinac 2015.

Izradu automatike i ožićenje strujnih ormara toranjske betonare u vlasništvu tvrtke Termobeton d.o.o. iz Breze u Bosni i Hercegovini izvršili smo na vrijeme. Betonara ima sondu za mjerenje vlage u agregatu, kotao za toplu vodu, 6 dozatora za aditive, hidrauličke ventile za sve ispuste i dozirne trake za sve agregate sa upravljanjem brzine. Betonara ima kapacitet od 1m3. Točnost doziranja agregata pomoću traka je u jednu podjelu na vagi.

Breza

Automatika

Ormar

Almir

 
 

      Studeni 2015.

Puštanje u pogon 4. betonare u vlasništvu tvrtke Transport beton Lubina d.o.o. iz Knina koja je preseljena i postavljena u Pločama. Puštanje u pogon je prošlo brzo i bez problema.

Ploče

 
 

      Listopad 2015.

Tvrtka Quadro d.o.o. je izradila stroj za cjepanje betonskih elemenata. Stroj je u cijelosti izrađen i projektiran od strane tvrtke Quadro. Tvrtka Pinky-s d.o.o. je automatizirala sad već dva stroja za cjepanje betonskih elemenata (cigle, opločnika, rubnika).

Cjepalica

 
 

      Listopad 2015.

Tvrtka Bolkop d.o.o. iz Slovenije nam je omogućila izradu ormara i automatike za mobilnu betonaru SBM Euromix 2000 koja je locirana u Ptuju. Betonara ima kapaciteta 2 m3. Mjerenje vlage na agregatu omogućuje izradu kvalitetnijeg betona.

Ptuj

 
 

      Listopad 2015.

Tvrtka GPI d.o.o. iz Konjica u Bosni i Hercegovini nam je povjerila svoju prvu betonaru. Tvrtka se bavi građevinom već dva desetljeća pa su željeli proširiti svoje područje poslovanja. Toranjska betonara ima 1.5 m3 zapremnine mješalice. Ugrađene su tri sonde za mjerenje vlage agregata Hydronix. Betonara je preseljena s druge lokacije i bilo je puno posla. Vlagomjeri su postavljeni da mogu raditi u automatskom radu. Toranjska betonara ima silose agregata i elevator, a voda iz agregata (bokseva) se spušta prema dolje i otežava korisničku (strojarevu) procjenu vlažnosti agregata. Za dobar beton kod toranjske betonare potrebni su vlagomjeri na agregatu granulacije 0-4. Betonara je prije radila sa protokomjerom vode, zbog brzine rada dodana je vaga vode.

Elevator

Toranjska

 
 

      Listopad 2015.

Tvrtki ABK d.o.o. iz Zapužana pored Benkovca smo postavili dozator granula, Granumin. Tvrtka ABK se je modernizirala i na postojeću betonaru s postojećom automatikom smo postavili dozator granula. Granumin, dozator granula u cijelosti je projektirani i izveden u tvrtki Pinky-s d.o.o.

GRANULE

GRANULE

 
 

      Kolovoz 2015.

U suradnji sa tvrtkom Nexe d.o.o. smo automatizirali betonaru u vlasništvu tvrtke CD HIS d.o.o. iz Niša. Betonara je trenutno na lokaciji Oraovačko polje (Grdelica) na završnom dijelu izrade autoceste Beograd - Makedonija. Betonara ima kapacitet mješalice 2 m3, reciklator, grijanje bokseva agregata i vlagomjer u agregatu. Puštanje betonare u pogon je prošlo bez problema.

Nexe

 
 

      Srpanj 2015.

Automatizacija i kabliranje sad 4. betonare u vlasništvu tvrtke Transport beton Lubina d.o.o. u Kninu je u tijeku. Završni radovi i puštanje u pogon će biti krajem godine. Tvrtka Transport beton Lubina je izradila sad već treću mobilnu betonaru.

Lubina

 
 

      Srpanj 2015.

Za tvrtku ATPR Knežević je prilagođen program za proizvodnju transportnog betona po normi EN 206-1. Program omogućuje automatsku proizvodnji betona za betonsku galanteriju uz pomoć vlagomjera u mješalici.

Cacak

Cacak

 
 

      Svibanj 2015.

Tvrtka Bagerkop Roberto d.o.o. iz Hrženice je naš novi kupac. Ugradnja automatike i puštanje u pogon su protekli bez problema i u roku.

 
 

      Travanj 2015.

Tvrtka Prajo beton d.o.o. iz Virovitice ima postrojenje za izradu gotovih betonskih elemenata. Postrojenje ima dvije betonare. Obje betonare imaju Hydronix vlagomjer. Izrada dobrog proizvoda ima potrebu za izradom dobrog betona. Naša automatika pomoću vlagomjera omogućuju izradu betona jednake konzistencije.

Prajo

 
 

      Travanj 2015.

Tvrtka Betaplast se sve više modernizira i sada je već naš stalni suradnik, povjerila nam je izradu ormara, programa, Granumin Easy (dozator granula) i ožićenje cijelog postrojenja. Već ranije smo izradili automatiku regalnog skladišta, stroj za izradu opločnika, a sada da zaokružimo cijeli ciklus i izradu automatizacije betonare. Betonara se koristi za izradu gotovih betonskih elemenata.

Betaplast

Boja

 
 

      Travanj 2015.

Tvrtka Strešniki Golob d.o.o. iz susjedne Slovenije, Mirna Peč se bavi isključivo izradom crijepa. Izradili smo strujni ormar, Granumin Easy (dozator granula), ožićenje i program. Betonara ima Hydronix vlagomjer u mješalici. Potreba proizvoda, crijepa za što točnijom konzistencijom betona morali smo uklopiti vlagomjer u našu automatiku na način da uvijek dobijemo isti beton bez obzira na vlagu pojedinih komponenti.

Slovenija

Boja

 
 

      Ožujak 2015.

Ekogradnja d.o.o. iz Zrenjanina ima pogon za izradu gotovih betonskih elemenata. Pogon ima dvije betonare, manja od 0.5 m3 dok je veća od 0,75 m3. U svakoj betonari poradi lakše i bolje izrade kvalitetnog betona se koriste vlagomjeri. Izrada strujnog ormara, Granumin Easy (dozator granula), programa i puštanje pogona u rad je bila u roku.

Beton

Cabinet

 
 

      Ožujak 2015.

Tvrtka Međimurje PMP nam je povjerila svoje povjrenje u promjeni automatike njihove betonare u Čakovcu. Betonara služi za izradu gotovih betonskih elemenata kao i za izradu transportnog betona.

 
 

      Prosinac 2014.

Tvrtka Beton Lučko d.o.o. iz Zagreba nam je povjerila još jednu betonaru. Automatizacija starijeg pogona u Karlovcu sa dvije betonare jedna kapaciteta 1.0 m3, a druga betonara 0.5 m3 je završila na vrijeme. Pogon služi za proizvodnju gotovih betonskih elemenata. Preciznost doziranja i konstantnost je od presudne važnosti za dobar proizvod. Ugradnja Imko radarskog vlagomjera će poboljšati kvalitetu betona.

Karlovac

 
 

      Studeni 2014.

Tvrtki ABK d.o.o. iz Zapužana kraj Benkovca smo automatizirali proces slaganje robe (grajfer). Stroj radi u potpunosti sa hidraulikom. Preciznim pozicioniranjem putem lasera i posebnim hidrauličkim ventilima omogućili smo tvrtki ABK da bude konkurentnija. Odabirom više načina rada putem ekrana na dodir i promjenom svih postavki brzine vožnje i snage tiskanja održavanje samog stroja je minimalno.

Grajfer

Grajfer

 
 

      Rujan 2014.

Automatizacija betonare u vlasništvu tvrtke D & M Bašić d.o.o. iz Imotskog je protekla brzo i na vrijeme. Kod završetka obuke strojara tvrtka i ljudi su zadovoljni načinom rada i njezinom brzinom. Naša podrška je za sve uvijek i trenutna, a na raspolaganju su uvijek dva automatičara za pružanje tehničke podrške svim korisnicima.

Imotski

 
 

      Rujan 2014.

Tvrtka Kamenolom Gorjak d.o.o. iz Krapine kupila je betonaru u Zaboku. Betonara ima reciklator i vlagomjer u agregatu, a predozator omogućuje brži rad betonare. Kamenolom Gorjak su nam povjerili treću betonaru. Prva betonara se nalazi u Krapini i zbog zuba vremena smo zbog dobre suradnje osuvremenili njihovu prvu betonaru sa Pinky-s programom.

Gorjak

 
 

      Kolovoz 2014.

Tvrtka Unija beton d.o.o. iz Zagreba nam je pružila priliku da obavimo posao automatizacije njihove prve betonare na vrijeme.

Betonara

 
 

      Kolovoz 2014.

ZKL - Zagrebačko kazalište lutaka je novi projekt tvrtke Pinky-s. Ovaj veliki projekt objedinjuje znanje u automatici, elektrici i komunikacijama, mnogobrojni frekvencisjki pretvarači (njih 17) nisu nam olakšali posao. Razvoj novog programa za unos predstava, određivanje granica, brzina i visina. Mogućnost upravljanja na dva različita nivoa sa Siemens automatikom su doveli do zadovoljstva naših novih korisnika.

Program

Kazalište

Kazalište

 
 

      Kolovoz 2014.

Zbog velikog obima poslova tvrtka Put inženjering iz Niša nam je povjerila drugu betonaru. U želji poboljšanja kvalitete izrade betona ugrađeni su radarski vlagomjeri tvrtke Imko GmbH u agregatu i mješalicu. Tvrtka izrađuje betonske konstrukcije i "šuplje ploče" koji zahtjevaju iznimnu točnost kod doziranja svih komponenti betona.

Nis_2

 
 

      Lipanj 2014.

Povjerenje nam je pružila moderna i budućnosti okrenuta tvrtka Put inženjering iz Niša. Dobra tehnička podrška nam je omogućila da automatizaciju betonare obavimo u roku.

Nis_suplje_ploce

 
 

      Svibanj 2014.

Još jedna betonara u vlasništvu Nexe grupe proizvođače Merko CZ je automatizirana. Betonara se nalazi u Bosni i hercegovini, Rogatica. Betonara se koristi za izradu mini hidroelekrtrane na rijeci Rogatici.

Rogatica

 
 

      Travanj 2014.

Zbog povećanja potreba za različitim proizvodima Tvrtka Quadro d.o.o. ima potrebu za uvođenjem novih tehnika i tehnologija obrade opločnika. Stroj za obradu opločnika čekićima.

Obrada_oplocnika

 
 

      Travanj 2014.

Tvrtka Quadro d.o.o. u želji poboljšanja brzine, kvalitete i mogućnosti lakše implementacije novih ideja postavili smo program sa Siemens PLC-om na stroj za izradu opločnika i betonskih blokova. Nastavak linije stroja za izradu opločnika je regalno skladište sa Pinky-s programom.

Ame

 

 
 

      Ožujak 2014.

Betonara u vlasništvu tvrtke Jarc cementni izdelki iz Medvoda, Slovenija je automatizirana. Betonara kapaciteta miješanja 0.5 m3 je puštena u pogon u roku od 4 dana sa manjim promjenama u ožičenju strujnog ormara. Betonara se koristi za izradu gotovih betonskih proizvoda za fini sloj. U automatiku je uključen način miješanja betona sa vlagomjerom u miješalici da se dobije željena vlažnost betona. Pinky-s je za tvrtku Jarc cementni izdelki izradio Granumin, uređaj za doziranje boje u granulama.

Granumin

Cementni_izdelki

 
 

      Siječanj 2014.

Betonara u vlasništvu tvrtke Tempo-Vranica iz Mostara je automatizirana. Betonara se nalazi u Odžaku. Kapaciteta miješanja betonare je 3.0 m3. Betonara se koristi pri izradi objekata na europskom cestovnom koridoru 5C. Betonara je puštena u pogon sa ožičenjem cijelog strujnog ormara, ožičenjem cijelog postrojenja i mehaničkim postavljanjem betonare.

Betonara

Temo_vranica

Silos

 
 

      Prosinac 2013.

Betonara u vlasništvu tvrtke Mucić & Co. iz Ljubuškog je automatizirana. Betonara kapaciteta miješanja 2.35 m3 je puštena u pogon u roku od 3 dana sa manjim promjenama u ožićenju strujnog ormara.

Mucić

Pinky-s

 
 

      Listopad 2013.

Betonara u vlasništvu tvrtke Novotehna d.d. iz Rijeke je automatizirana. Betonara kapaciteta miješanja 0.5 m3 je puštena u pogon krajem listopada. Betonara ima novi reciklator.

Betonara Rijeka

 
 

      Rujan 2013.

Automatizacija betonare u vlasništvu tvrtke Zidar Živanović d.o.o. iz Ugljevika je završena. Mobilna betonara kapaciteta mješalice 0.5 m3 je automatizirana i puštena u pogon.

Teka

 
 

      Rujan 2013.

Automatizacija betonare u vlasništvu tvrtke Katrapilar d.o.o. iz Bihaća je završena. Mobilna Liebherr betonara kapaciteta mješalice 0.5 m3 je automatizirana i puštena u pogon.

Liebherr

 
 

      Kolovoz 2013.

Automatizacija i kabliranje 3 betonare u vlasništvu tvrtke Transport beton Lubina d.o.o. u Šibeniku je u tijeku. Završni radovi i puštanje u pogon će biti polovicom kolovoza.

Sibenik

 
 

      Srpanj 2013.

Betonara u vlasništvu Presoflex Gradnje d.o.o. iz Požege je automatizirana. Betonara ima vlagomjer i sustav za reciklažu.

Presoflex Požega

 
 

      Srpanj 2013.

Pinky-s d.o.o. je izradio uređaj za doziranje pigmenta u granulama, Granumin. Granumin ima najveću grešku od 10 grama u stvarnim uvjetima rada što je dovoljno da zadovolji potrebe svakog proizvođača betonske galanterije.

Granumin

Vaga granula

 
 

      Lipanj 2013.

Automatizacija male betonare u vlasništvu tvrtke Beton Lučko d.o.o. u Jastrebarskom je završena. Izrada gotovih obojanih elemenata u pogonu je zahtjevalo potrebu za drugom betonarom. Obje betonare su povezane jednim PLC-om i računalom.

Beton

Betonska galanterija

 
 

      Svibanj 2013.

Završena je automatizacija 2. betonare izrađene i u vlasništvu tvrtke Transport beton Lubina. Kapacitet mješalice je 1.00 m3. Betonara se nalazi u Kninu. Mobilna betonara je spremna za puštanje u pogon na bilo kojoj lokaciji u roku od 3 dana. Tvrtka Transport beton Lubina je opet poklonio svoje povjerenje automatici tvrtke Pinky-s d.o.o.

lubina2

 
 

      Travanj 2013.

Završena je automatizacija Liebherr betonare kapaciteta mješalice 2.25 m3 tvrtke Nexe beton d.o.o. Nexe beton d.o.o. u suradnji sa tvrtkom Zidar Živanović preselila je Liebherr betonaru na njihovu lokaciju u Ugljevik, Bosna i Hercegovina. Kapacitet betonare je do 90 m3/h betona.

Betonara

Beton

 
 

      Prosinac 2012.

Završena je automatizacija betonare u vlasništvu tvrtke Hering d.d. iz Širokog Brijega. Betonara je smještena u mjestu Studenci i koristi se pri izradi objekata na europskom cestovnom pravcu 5C. Betonara je kapaciteta mješalice 1.5 m3. Složenost sustava s profibus modulima je proširila mogućnosti betonare. Betonaru smo opremili radarskim vlagomjerom tvrtke IMKO GmbH iz Njemačke.

Hering

Hering

Izgradnja_mosta

 

 
 

      Studeni 2012.

Automatizacijom drugog regalnog skladišta tvrtke Betaplast d.o.o. dobili smo zahtjev za automatizacijom cijele linije za izradu opločnika i betonskih blokova. Završena je revizija automatike i strujnog ormara cijele proizvodne linije. Postavljanjem nove automatike napravljen je prikaz cijele proizvodne linije na ekranu, smanjena je potrošnja električne energije, povećali smo kapacitet proizvodnje i kvalitetu proizvoda. Promjenom automatike povećala se pouzdanost cijele linije proizvodnje.

omag

 

 
 

      Listopad 2012.

Potpisan je novi ugovor sa češkim proizvođačem betonara Merko CZ, a.s. iz Ostrave o automatizaciji upravljanja betonare kapaciteta 0.75 m3 u vlasništvu Tenike i suradnji INGRE iz Zagreba. Posebnost ovog ugovora je montaža i puštanje betonare u pogon u Alžiru, prvi put u jednoj afričkoj zemlji. Montaža i puštanje u pogon završeni su na vrijeme.

merko

betonara

betonara

 
 

      Rujan 2012.

Umjetnost u betonskoj industriji nije novost, javlja se u obliku zgrada, raznih spomenika kulture, mostova itd. Pinky-s d.o.o. donirao je pigmente korištene u stvaranju umjetničkog djela u zgradi Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

umjetnost

umjetnost

 
 

      Srpanj 2012.

Završena je automatizacija dvije betonare u vlasništvu tvrtke Hren d.o.o. iz D.Stubica. Veća betonara je kapaciteta 1 m3 za proizvodnju transportnog betona, a manja betonara kapaciteta 0.5 m3 za proizvodnju galanterije. U programu upravlajnaja betonarom integrirani je nadzorno-otpremnički sustav (dispečerski sustav) koji omogućuje slanje narudžbi iz odvojene lokacije, pregled analiza, uvid u skladišno poslovanje i pregled trenutno realizirane narudžbe.

Stubica

dispecer

 
 

      Srpanj 2012.

Završena je automatizacija drugog regalnog skladišta tvrtke Betaplast d.o.o. Sve važne informacije, prikaz popunjenosti cijelog skladišta, senzori i alarmi prikazani su na ekranu. Automatizacija cijele linije za proizvodnju opločnika će započeti sredinom rujna 2012.

Regalno skladište

 
 

     Novo !!!   Radarski vlagomjeri.

Pinky-s d.o.o. je distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Republiku Srbiju, Makedoniju i Crnu goru već više od godinu dana za radarske vlagomjere tvrtke Imko iz Njemačke. Njihova točnost i brzina odziva pokazala se dostatnom za bilo koju primjenu i teške uvjete rada.

Mjerenje vlage u betonskoj industriji  (agregata ili mokrog betona), poljoprivredi (tla, žitarica), drvnoj industriji (piljevine) - nova radarska tehnologija sondi nema granica primjene zbog brzine odziva u pikosekundama i točnosti ispod 0.5%.

IMKO

 
 

      Svibanj 2012.

Potpisan je drugi ugovor sa tvrtkom Betaplast d.o.o. za automatizaciju još jednog regalnog skladišta i automatizaciju cijele linije za proizvodnju opločnika.

 
 

      Travanj 2012.

Završena je automatizacija Betonare B1 u vlasništvu tvrtke Zagroje Tehnobetona d.d. Program omogućuje prema njihovom zahtjevu povezivanje laboratorija na bazu podataka. Trenutni pregled analiza u laboratoriju omogućuje bolju kontrolu betona na betonari.

 
 

      Travanj 2012.

Potpisan je ugovor i automatizirana treća betonara tvrtke Igma d.o.o. iz Koprivnica, članica Nexe grupe. Ovim ugovorm smo potvrdili našu dobru suradnju sa zadovoljnim korisnikom.

 
 

      veljača 2012.

Potpisan novi ugovor s tvrtkom Zagorje Tehnobeton d.d. iz Varaždina. Ugovor obuhvaća rekonstrukciju automatizacije betonare pogona B1 u Varaždinu.

U projekat su ponovno uključeni posebni radarski vlagomjeri. Njihovo vrijeme odziva je u pikosekundama, a odstupanje vlažnosti agregata max. 0.5%, bez obzira na vrstu agregata i bez potrebe za kalibracijom.

 
 

      veljača 2012.

Potpisan ugovor sa tvrtkom Betaplast d.o.o. za automatizaciju regalnog skladišta. Staro skladište, gdje su mehanički nedostaci uklonjeni, pretvoreno je u suvremeno tehnološko riješenje koje će se isplatiti samo po sebi. Prikaz na računalu omogućuje trenutni uvid u popunjenost regalnog skladište. Korištenjem Siemensove tehnologije povezivanja smanjili su se troškovi i olakšalo se povezivanje računala i viličara.

vilicar

Skladište baza

 
 

      siječanj 2012.

Nexe beton d.o.o. nam je povjerio automatizaciju još jedne betonare. Betonara se nalazi u Đakovu. Kapacitet miješanja betonare je 26 m3/h.

Đakovo

 
 

      prosinac 2011.

Završena je automatizacija regalnog skladišta tvrtke Quadro d.o.o. Prikaz na računalu omogućuje trenutni uvid u popunjenost regalnog skladišta. Automatizacija regalnog skladišta smanjila je troškove proizvodnje.

quadro_vilicar

 
 

      rujan 2011.

Potpisan ugovor sa vodećom tvrtkom u izradi betonskih konstrukcija i proizvodnje transportnog betona - Zagorje Tehnobetonom d.d. Ugovorom je obuhvaćena rekonstrukcija automatizacije njihove treće i najveće betonare u široj okolici B2 u Varaždinu. B2 je toranjska betonara s 2 mješalice kapaciteta miješanja 2x2.25 m3. Pogon je namijenjen za izradu betonskih konstrukcija i transportog betona. Nakon 2 mjeseca priprema, puštanje u pogon bit će krajem rujna.
U projekat su uključeni posebni radarski vlagomjeri. Njihovo vrijeme odziva je u pikosekundama, a odstupanje vlažnosti agregata iznosi max. 0.5%, bez obzira na vrstu agregata i bez potrebe za kalibracijom. Zbog složenosti betonare i važnosti vlagomjera u njihovoj proizvodnji izabrana je najbolja oprema, a za podizanje njihove kvalitete na još višu razinu odabran je još jednom program automatizacije tvrtke Pinky-s d.o.o.

Varazdin

 
 

      srpanj 2011.

Potpisan ugovor sa češkim proizvođačem betonara Merko CZ, a.s. iz Ostrave o automatizaciji upravljanja betonare u vlasništvu RR COMPANY iz Zenice, BiH. Veliko otvorenje je bilo 29.07.2011. Otvorenju su prisustvovali visoki čelnici BiH kao i predstavnici češkog proizvođača betonara Merko CZ.

Zenica

 
 

      srpanj 2011.

Potpisan je ugovor sa tvrtkom Hidroregulacija d.d. iz Bjelovara o uvođenju automatizacije u njihovu betonaru. Uvođenjem Pinky-s automatizacije u proces proivodnje betona povećala se kvaliteta njihovog proizvoda.

Hidroregulacija

 
 

      srpanj 2011.

Potpisan ugovor sa "NEXE BETON d.o.o. ASFALT I BETON PUT TUZLA" iz Tuzle o automatizaciji upravljanja betonare češkog proizvođača Merko CZ, a.s. Ostrava. Promjenom automatike olakšali smo rad operaterima i poboljšali kvalitetu betona.

 
 

    svibanj 2011

Betonara je preseljena i puštena u pogon prema ugovoru s tvrtkom Nexe beton d.o.o. Beograd, Ostružnica. Tvrka Nexe beton d.o.o. je u kratkom roku postavila mobilnu betonaru, a završna ožićenja i postavljanje automatike završila je za nekoliko dana tvrtka Pinky-s d.o.o. Nakon otklanjanja nekih sitnih nedostataka vezanih za vodu, betonara će moći proizvoditi beton punim kapacitetom.

Nexe_Ostružnica

 
 

    travanj 2011.

Potpisan novi ugovor sa jednom od vodećih tvrki u betonskoj industrijii Zagorje Tehnobeton d.d. za automatizaciju još jedne njihove betonare B5 - izdvojeni pogon u Mađarskoj, Gyor. Pogon je namijenjen za izradu tvornice renomiranog proizvođača automobila - Audi. Brzom realizacijom projekta još jednom smo doakazali svoju kvalitetu što pokazuje da Pinky-s program automatizacije je odabran s povjerenjem.

TehnoB5

 
 

    ožujak 2011.

Potpisan ugovor o rekonstrukciji cijele betonare tvrtke Ze-prom d.o.o. iz Sv. Ivan Zelina. Završetak radova očekuje se krajem mjeseca.

Ze-prom

 
 

    ožujak 2011

Potpisan ugovor o rekonstrukciji upravljanja mobilnom betonarom Liebherr kapaciteta 2,25 m3 u vlasništvu tvrtke Nexe beton d.o.o. iz Novog sada na lokaciji Beograd, Ostružnica. Završetak radova očekuje se u svibnju 2011.

 
 

    ožujak 2011.

Potpisan ugovor sa jednom od vodećih tvrki u betonskoj industrijii Zagorje Tehnobetonom d.d. za automatizaciju njihove betonare B3. Naša brza realizacija projekta te puštanje u pogon te jedinice je završeno. Pinky-s program automatizacije je instaliran i čekamo ocjenu kvalitete od naših korisnika.

Tehnobeton

 
 

     veljača 2011.

Završeno je puštanje u pogon automatizacije jednog postrojenja sa dvije betonare za izradu galanterije tvrtke Quadro d.o.o. Koristeći naš program tvrtka Quadro d.o.o. je još više podigla razinu kvalitete i brzinu izrade svojih proizvoda. Quadro d.o.o. je unijela novitet u proces proizvodnje, a mi smo na taj način još bolje usavršili Pinky-s program za automatizaciju postrojenja.

Ormar

 
 

     siječanj 2011.

Tvrtka Transport beton Lubina d.o.o. iz Knina je završila preseljenje svoje mobilne betonare u Posedarje. Završni radovi i puštanje u pogon je završeno. Kapacitet miješanja je prema očekivanju 50 m3 / h.

Posedarje

 
 

     listopad 2010.

Potpisan ugovor sa tvrtkom Quadro d.o.o. za izradu cijele energetike, instalacije i automatizacije jednog postrojenja s dvije betonare za izradu galanterije. Pinky-s je izradio poseban program za rad dvije odvojene betonare na istom postrojenju. Koristeći naš program tvrtka Quadro d.o.o. će još više podići razinu kvalitete i brzinu izrade svojih proizvoda.

Dvije betonare

 
 

     listopad 2010.

Završena je izrada strujnog ormara za drugu ugovorenu betonaru tvrtke Kukec d.o.o. Montaža u poslovnoj zoni Bjelovara se očekuje krajem 2010. godine po završetku svih radova vezanih uz postrojenje.


Strujni ormar

 
 

     rujan 2010.

Završena je automatizacija prve ugovorene betonare tvrtke Kukec d.o.o. iz Ivanić grada. Betonara je kapaciteta mješanja 1 m3 / ciklus.

Otpremnica

 
 

     kolovoz 2010.

Tvrtka Transport beton Lubina d.o.o. iz Knina je završila izgradnju svoje prve mobilne betonare kapaciteta miješanja 1.5 m3 / ciklus. Tvrtka Pinky-s d.o.o. je izradila automatizaciju betonare koja će omogućiti kapacitet miješanja bude do 50 m3 / h. Njeno preseljenje i puštanje u pogon se očekuje sredinom listopada 2010.

 
 

     srpanj 2010.

Potpisan ugovor s tvrtkom Gračec d.o.o. o isporuci nadzorno - otpremničkog sustava koji trenutno omogućava dislocirani rad betonare, a kasnije će omogućavati rad više betonara. Betonara Gračec već 3 godine ima instaliran Pinky-s sustav upravljanja betonarom. Ovim ugovorom je potvrđeno zadovoljstvo kupca kao i naša težnja razvoju novih rješenja koji direktno utječu na ekonomičnost poslovanja i kvalitetu betona.

http://www.pinky-s.com/automatika/nadzorni_sustav.html

 
 

     srpanj 2010.

Potpisan ugovor s tvrtkom Kukec d.o.o. o izradi cijele energetike, instalacije i automatizacije planetarne betonare kapaciteta 50 m3/h smještene u poslovnoj zoni Bjelovar.

 
 

    19. svibanj 2010.

U Opeco d.d. Virovitica počinje montaža opreme za automatsko upravljanje betonarom. Betonara je namijenjena za proizvodnju betonskog crijepa. Tvrtka Pinky-s d.o.o. je za naručioca izradila cijelu energetiku za betonaru i mješaonicu pigmenata.

OPECO VIROVITICA

 
 

    14. svibanj 2010.

Dogovorena rekonstrukcija betonare Liebherr kapaciteta 2,25 m3 u vlasništvu Nexe beton d.o.o. iz Novog sada na lokaciji Beograd, Batajnički put.


Beograd automatika

 
 

    7. travanj 2010.

Potpisan ugovor s tvrtkom Nexe beton d.o.o. za automatizaciji betonare Liebherr kapaciteta mješalice 2.25 m3 na lokaciji Lučko - Zagreb (bivša betonara Hidrocommerce d.o.o.)


liebherr

 
 

     25. ožujak 2010.

Potpisan ugovor s tvrtkom Transport beton Lubina d.o.o. iz Knina o automatizaciji mobilne betonare kapaciteta 50 m3 / h.

automatizacija

 
 

      siječanj 2010.

U skladu sa zahtjevima struke, u tijeku je certificiranje proizvodnje tekućeg pigmenta prema normi HR EN 12878:2005 od strane certifikacijskog tijela IGH d.d.

tekući pigmenti

 
 

      siječanj 2010.

Potpisan ugovor sa češkim proizvođačem betonara Merko CZ, a.s. Ostrava o rekonstrukciji upravljanja betonare u vlasništvu G.P. best izgradnja u Novom Sadu.


best_izgradnja


 
 

      listopad 2009.

Team building je vrlo važan za zdrav duh kako tijela tako i tvrtke. Mi redovito provodimo vrijeme zajedno da li u sportu bilo za stolom. Ovo je snimka naše vožnje biciklom na ručak u restoran Kaktus na jednom od umjetnih jezerca u Međimurju.


teambulding_1  teambulding_2

 
 
Podaci