uk           hrv 

 POČETNA  O NAMA  CERTIFIKATI  PODRŠKA  KONTAKTI  NOVOSTI

Pigmenti Aditivi Oprema Automatika
ŽELJEZNI OKSIDI
TEKUĆI PIGMENTI ZA BETON
ZELENI KROM III OKSID
PLAVI ULTRAMARINE
KOBALT PLAVI
PROIZVODNJA BOJA SPECIJALNE NAMJENE
BOJA ZA BETONSKI CRIJEP
LABORATORIJ
 

 

 


            PINKY-S d.o.o je tvrtka fokusirana na koncept „boja je ključ“, što znači da je naš cilj hvatanje u koštac s novim izazovima u sveprisutnijoj bojanoj građevinskoj, odnosno betonskoj industriji. Budući da naša tvrtka nudi veliki asortiman proizvoda, možemo zadovoljiti sve potrebe za pigmentima u građevinarstvu, u industriji boja i premaza, industriji papira, a isto tako potrebu kod tiskarskih boja, tekstila, itd. Našim kupcima ne nudimo samo gotove proizvode, već i potrebno znanje i stručnu pomoć pri samoj aplikaciji. Efektivno korištenje pigmenata može uvelike utjecati na profit i sam uspjeh Vaše tvrtke.

Naši pigmenti imaju vrlo širok raspon primjene i mogu se koristiti za proizvodnju praktički neograničene palete bogatih, izdržljivih boja, te s lakoćom  ostvaruju željeno nijansiranje. PINKY-S ima dugogodišnje iskustvo stečeno iz brojnih područja bojane industrije i upravo to iskustvo nama pomaže da Vama unaprijedimo i poboljšamo proizvodni asortiman. U svakom području, PINKY-S ima tim stručnjaka, uvijek spremnih za savjet i pomoć.

Što god proizvodite, naš tim je spreman surađivati s Vama kako biste stvorili boju i efekt koji najbolje odgovara vašim zahtjevima. Nešto takvo, može se postići samo kroz detaljnu raspravu, te identifikaciju samih sirovina koje utječu na boje. Osim toga, predstavljanje naših pigmenata uvijek je dostupno u našem laboratoriju, naravno uz  usporedbu s konkurencijom. Kombiniranjem Vaših i naših znanja, stručnosti i sposobnosti, uz malo mašte, sada možete postići rezultate koji će stvarno zadovoljiti Vaša očekivanja.

 
Kako se pri radu s pigmentima pojavljuju brojni problemi: određivanje potrebne količine pigmenta, apliciranje premaza, miješanje pigmenta u beton, priprema tekućeg pigmenta, trošenje dijelova strojeva i sl., PINKY-S je počeo proizvoditi specifičnu opremu za rad s pigmentima:
 
  • strojeve za pripremu i doziranje tekućeg pigmenta
  • aparate za nanošenje premaza
  • rezervne dijelove opreme za proizvodnju betonskog crijepa i drugih betonskih proizvoda