uk           hrv 

 POČETNA  O NAMA  CERTIFIKATI  PODRŠKA  KONTAKTI  NOVOSTI

Pigmenti Aditivi Oprema Automatika
aditivi za beton
 

 

 

ALKALNI ŠAMPON S VOSKOM
Prednosti:
- čišćenje i poliranje u jednom proizvodu.
- ne oštečuje plastiku, gumu.
- proizvod za skidanje masnoće s mehaničkih dijelova.
- sadrži inhibitor protiv korozije metala.

Razrjeđenje: 1:10 - 1:40

KORISTITI ISKLJUČIVO RAZRJEĐEN PROIZVOD

Opis:
Nisko alkalni deterdžent za skidanje masnoće. Efikasan je protiv ulja i smoga. Veoma je siguran i otporan na visoke temperature. Ne oštećuje lak, brtve, plastiku, gumu i metalne dijelove. Sadrži inhibitor protiv korozije metala. Ističe se kao uspješno sredstvo za čišćenje i zaštitu za sve tipove vozila. Koristi se za ručno pranje vozila, sa aktivnim čistačem i sa pojačivačem sjaja. Velika prednost od običnih šampona je u tome što vozilo ne samo što sjaji već i mikro efekat ograničava novo taloženje prljavštine kao što je beton, cement.

Način upotrebe:
Za skidanje tvrdokorne masnoće (mašine motora) proizvod razrijedite 1:10 s vodom. Za pranje kamiona, miksera betona razijedite proizvod 1:20-1:30 s vodom. Raspršite proizvod na jednolik način tako da počnete od dole prema gore, a zatim je isperite visokotlačnim peračem. Preporuča se primjena u hladu ili mjestu bez direktne sunčeve svjetlosti. Ako je mixer vruć oprati ga hladnom vodom i onda nanesite sredstvo. SREDSTVO SE NE SMIJE OSUŠITI PRIJE ISPIRANJA. Nakon djelovanja sredstva dobro isprati visokotlačnim peračem.KISELI ŠAMPON ZA MIXERPrednosti:

- brzo i efikasno rastvara ostatke betona na vozilu i opremi.
- efektno uklanja sloj prljavštine i nečistoće.
- sadrži inhibitor protiv korozije metala.

Razrjeđenje: 1:5 - 1:20

KORISTITI ISKLJUČIVO RAZRJEĐEN PROIZVOD

Opis:
Kiseli šampon je proizvod koji se koristi za čišćenje mixera za beton, pumpi za beton, cisterni za cement. Nalazi svoju primjenu svugde gde je upotrijebljen cement ili beton. Uspješno uklanja nečistoće, zamašćenost i cementne ostatke. Vozilo čini čišćim bez oštećenja. Sadrži aktivnu snagu čišćenja i garantira uklanjanje nečistoća.

Način upotrebe:
Površinu koju treba očistiti potrebno je natopiti sa razrjeđenjem od 1:5 do 1:20 i to raspršivačem bez zraka ili strojno. Preporuča se primjena u hladu ili mjestu bez direktne sunčeve svjetlosti. Ako je mixer vruć oprati ga hladnom vodom i onda nanjeti sredstvo. SREDSTVO SE NE SMIJE OSUŠITI PRIJE ISPIRANJA. Nakon djelovanja sredstva dobro isprati visokotlačnim peračem.