uk           hrv 

 POČETNA  O NAMA  CERTIFIKATI  PODRŠKA  KONTAKTI  NOVOSTI

Pigmenti Aditivi Oprema Automatika

EU PROJEKTI

 

Povećanje proizvodnih kapaciteta provedbom projekta iz natječaja „E-impuls“

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da provodimo projekt „Povećanje konkurentnosti poduzeća Pinky-S d.o.o. uvođenjem modernizirane opreme u proizvodni proces“ sufinanciran u okviru Javnog poziva E-impuls. Ukupna vrijednost projekta iznosi 340.281,63 HRK, dok je dobiveni iznos bespovratnih sredstva 228.669,25 HRK. Provedba projekta započela je 1. listopada 2017. godine te traje do 1. listopada 2018. godine.
Kroz 12. mjeseci trajanja projekta, povećat ćemo naše proizvodne kapacitete u proizvodnji aditiva, odnosno dodataka za betonsku galanteriju za koju koristimo posebnu recepturu razvijenu i testiranu u vlastitom laboratoriju. Cilj projekta je uvođenjem nove opreme u proizvodni proces ostvariti pokazatelje projekta – očuvanje radnih mjesta, otvaranje novog radnog mjesta te povećanje prihoda od prodaje za 21,55 %.
U pripremi i provedbi projektnih aktivnosti sudjeluju vanjski stručnjaci iz REDEA-e koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provođenju projekata, provođenju postupka javne nabave, kao i savjetovanju poduzetnika.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite :

Spomenka Koprivec, pinky-s@pinky-s.com, 040/ 360 700
Kristina Pevec, kristina.pevec@redea.hr, 040/ 395 572

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

www.strukturnifondovi.hr

http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

 

Certifikacijom proizvoda do tržišta

Poduzeće PINKY-S d.o.o. za zastupanje inozemnih tvrtki,uvoz-izvoz i ugostiteljstvo je poduzeće s dugogodišnjom tradicijom, osnovano 1993. g. Posluje u industriji betona te industriji boja i lakova, za koje nudi široku paletu proizvoda i usluga vlastite inovativne proizvodnje. Ideja proizvodnje aditiva javila se još prije desetak godina kada smo opremili vlastiti laboratorij za razvoj i krenuli s proizvodnjom aditva za betonsku galenteriju. U želji da upotpuni ponudu vlastitih proizvoda za betonsku industriju, stručni tim naših kemiskih inžinjera 2017. godine završio je i razvoj aditiva za transportne betone.

Novo razvijene proizvode prije stavljanja na tržište potrebno je certificirati i uskladiti s normama te dokazati kvalitetu, sigurnost i pouzdanost proizvoda. U tu svrhu poduzeće se prijavilo na natječaj „Certifikacijom proizvoda do tržišta“.

Nakon uspješne prijave projekta „Certificiranjem novih proizvoda poduzeća Pinky-S d.o.o. do povećanja konkurentnosti poduzeća“, poduzeće provodi projekt u razdoblju od 12. srpnja 2017. do 12. srpnja 2018. godine. Provedbom projekta certificirat će se osam vlastito razvijenih proizvoda - novih vrsta aditiva za transportni beton i beton za proizvodnju betonskih elemenata, eliminirajući problem nepostojanja certifikata i nemogućnost plasiranja novih proizvoda na tržište.

Cilj projekta je povećanje konkurentnosti na domaćem i inozemnim tržištima putem proširenja proizvodnog asortimana što će rezultirati uvođenjem osam novih certifikata za vlastite proizvode, povećanjem prihoda od prodaje za 11,46 % i povećanjem prihoda od izvoza za 6,13 %. Ukupna vrijednost projekta iznosi 119.584,66 HRK, dok iznos dobivenih bespovratnih sredstva iznosi 92.331,00 HRK.

U pripremi i provedbi projektnih aktivnosti sudjeluju vanjski stručnjaci iz REDEA-e koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provođenju projekata, provođenju postupka javne nabave, kao i savjetovanju poduzetnika.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na sljedeće kontakte:
Spomenka Koprivec, pinky-s@pinky-s.com, 040 360 700
Kristina Pevec, kristina.pevec@redea.hr, 040 600 074

www.strukturnifondovi.hr

http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779